ÄNTLIGEN, har restriktionerna på grund av Corona i Sverige släppts!!!

  • Post author:

Efter drygt 1,5 års restriktioner på grund av Corona kan vi nu åter igen träffas och göra olika event även inomhus. Det har inte varit den roligaste tid, men naturligtvis förstår vi som förening att det har varit extremt viktigt för oss att följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten utfärdat.

Men som sagt, nu är de släppta och vi kan åter igen träffas i olika former och njuta av den gemenskap vi alltid har haft inom klubben. Därmed vill jag att flagga för några event som planeras just nu. Den 27 november planerar vi en fest med middag och musikunderhållning i Stockholm, så preliminär boka det datumet i era kalendrar. Vi återkommer vi med mer information så fort vi har allt klar för festen.

Det blir även en spahelg som går till Grisslehamn Havbad den 5 februari. Mer information om den helgen och hur ni anmäler er hittar ni här på hemsidan. Det kommer bli en jättemysig och avkopplande helg så missa inte den.

Årsmötet blir precis som innan Corona den andra helgen under ”Allt för sjön” den 19 mars, ute på Stockholmsmässan. Planera även för att vi träffas på någon restaurang för en gemensam middag på kvällen efter årsmötet.

Förutom det planerar vi två olika eskadrar under sommaren 2022: Eskadrarna har alltid varit klubbens störste event och något som vi är många som saknat under de två senaste somrarna med restriktioner. Den ena eskadern blir som vanligt på Ostkusten (troligen på Åland enligt tidigare plan) och den andra blir på Västkusten. Västkusten har vi aldrig tidigare haft någon eskader på, men vi hoppas att det ska finnas ett tillräckligt stort intresse för att få till en även där i år. Mer om dessa eskadrar lite längre fram när vi har mer information om planeringen.

Hälsningar,

Styrelsen