Borgholm – Västervik – Arkösund

Bild från Gryt under Eskadern 2018

Årets eskader blir lite annorlunda. Vi har lyssnat till idéer och önskemål om hur en rolig eskader kan kombineras med en skön semester och skapat ett nytt program med mycket tid för umgänge och lite mindre stress än vanligt. Därför har vi i år utökat eskadern med en dag. Aktiviteter planeras under våren och vi skapar mycket utrymme för spontana idéer och umgänge. Förra årets eskader blev mycket uppskattad och många nämner gemensamma morgonbaden och lite annat som höjdpunkter.

Vi kommer också att vara mycket aktiva på sociala medier innan eskadern för att träffas och färdas i mindre grupper på väg ner till Öland innan eskadern. Det är naturligtvis toppen att hinna med att besöka fina hamnar som Böda fiskehamn, Sandvik och Byxelkrok innan eskadern startar.

Program 2019:

Tisdag 23 juli eftermiddag   

Vi samlas i Borgholm på Öland. Gästhamnen ligger vid Strand Hotell där vi äter gemensam middag – naturligtvis träffas vi för en aftersea på bryggan.

Onsdag 24 juli                     

Morgonpromenad med bad. Fria aktiviteter och spontanaktiviteter såsom gokart och picknick vid slottsruinen planeras. Aftersea och middag i egen regi.

Torsdag 25 juli                     

Avfärd mot Västervik – nytt för i år är en högfartsgrupp och en ”earlybird” grupp som går lite tidigare på morgonen. Gemensam middag.

Fredag 26 juli                       

Egna aktiviteter i Västervik och en favorit i repris med besök och tilltugg hos Star elektronik. Umgänge och avslut på kvällen med midnight club “vår egen korvgubbe” i Västervik.

Lördag 27 juli                       

Avfärd mot Arkösund. Avslutningsmiddag på hotellet i hamnen.

Söndag 28 juli                      

Vi pustar ut och skiljs åt – några passar säkert på att stanna ytterligare någon natt i Arkösunds fina gästhamn.                   

Du kan anmäla dig redan nu – förra året deltog 41 st. båtar. Först till kvarn gäller och vi har kapacitet för ca 35 båtar i år så vänta inte med att anmäla dig.

 

Priser & anmälan

Som vanligt ingår hamnavgifter, aftersea och midnight club samt 3 st. gemensamma middagar.

Anmäl nu och betala i maj. Anmälan till roger.danderyd@gmail.com med: Namn och Båtnamn, samt Antal personer och Ålder enligt nedan. (Vill barn under 16 äta vuxenmeny, räknas de som vuxna utan alkohol, så meddela det i bokningen.) Du får svarsmejl med belopp och klubbens konto för betalning.

2 700 sek per vuxen (från 18 år) med alkohol

2 200 sek per vuxen utan alkohol (från 16 år) bordsvatten ingår

900 sek per barn (till 15 år)

500 sek per båtlott (obligatoriskt 1 per båt)

 

Mer information kommer fortlöpande presenteras här på hemsidan.

Vid frågor gällande Eskadern kontakta:

Roger Alm – tel. 070-168 32 63, Roger.danderyd@gmail.com

Tomas Ekengren – tel. 070-880 63 55, Tomas@ekengrens.se

 

Hoppas vi ses på eskadern!

 

 

 

Ansvarig för sidans innehåll: Roger Alm