SRCC har ett antal partners där vi har skapat ett partneravtal bestående av annonser, redaktionella inslag och återkommande information. Gemensamt för våra partners är såklart att de gillar Storebrobåtar och oss medlemmar.

Intäkterna som dessa avtal ger är viktiga för SRCC och vår verksamhet. Självklart stöttar vi våra partners och köper tillbehör, reservdelar, reparationer och vinterförvaring från dem när vi har behov.

Driver du företag och vill bli partner till SRCC – kontakta partneransvarig eller någon i styrelsen för mer information.

Se även informationen om SRCCs förmånliga försäkringar och utbildningsmöjligheter.

Lista med SRCCs partners:

Marin Service och Underhåll AB

marinunderunderhall.se

Tel växel: +46 21 30 33 00 
info@marinunderhall.se

Marin Service och Underhåll är ett litet företag med stor flexibilitet med huvudsäte i Västerås och arbetsområde är i första hand mellansverige. Vi är specialiserade på Storebro båtar med Volvo Penta och Scania motorer. Vi har över 20-års erfarenhet av service, felsökning, kompressionsprov, reparationer, underhåll av motorer och drivlinor. Vi tillsammans med våra partners hjälper dig som SRCC-medlem med akuta uppdrag. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Vi arbetar även med stödbockar, propelleraxlar, axeltätningar, antivibrations system samt linjeringar (motor/backslag kopplad till propelleraxel). På motorsidan är det bränsle-, kyl-, olje samt elsystem.

Vi arbetar alltid med väl renommerat projektstyrnings program för ovan tjänster och när arbetet är genomfört får du en dokumentation på vad som är gjort. Du kan se planeringen i realtid, följa arbetet samt se när arbetet är klart via den elektroniska serviceboken där vi också lagar produktnummer på bränsle, olje, impellrar, remmar etc.

 

Malmön Boat Sales AB   

malmonsmarina.se

Hamnkapten tel. 0523-35842

Kontaktperson: Göran Johansson tel. 0705-874630

Växel: tel. 0523-351 99

Malmöns Marina är auktoriserad återförsäljare av Storebro, Nimbus, Cooper-yacht samt Ferrettigruppen. Vi tar emot försäljningsuppdrag av Storebro, Nimbus och liknande båtar samt bistår med besiktningar, förmånliga försäkringar och finansiering. Genom Marinan erbjuder vi även vinterförvaring i en stor uppvärmd båthall, samt har en sjömack, gästhamn och en förstklassig restaurang.

 

Ekengrens Glas

ekengrens.se

Vingåker tel. 0151-10442

Katrineholm tel. 0150-78270
info@ekengrens.se

Vi har övertagit Storebros lager av båtrutor till äldre modeller. Vi säljer båtglas och tillverkar även egendesignade aluminiumfönster. På hemsidan finns en modellista över Storebros äldre båtar. Förutom olika det har Ekengrens Glas: glas till uterum och altaner, bilglas, markiser och persienner med mera.

 

JH Spårservice

sparservice.se

Cementvägen 1, 734 32 Hallstahammar 

 

Tomberg Fastigheter

 

Brundins Dynor & Båtkapell AB

brundinskapell.se

Älvsbyvägen 31, 139 52 Värmdö

Tel. 08-571 688 44

Brundins dynor och båtkapell är det lilla kapellmakeriet som alltid ger det lilla extra för våra kunder. Vi arbetar med helhetslösningar för din motorbåt, segelbåt eller träbåt. Detta omfattar i första hand nytillverkning av båtkapell, sittbrunnskapell, vindskydd, hamnkapell, vinterkapell, biminitoppar, solskydd för träbåtar eller teakdäck, huvar för skydd av utombordare, ankarspel, vinschar, sprayhoods samt nytillverkning av dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Vi tillhandahåller även kapelltvätt och lagning av kapell.

 

Pantaenius AB

pantaenius.se

Pantaenius förmedlar försäkringar sedan 1899. Med kunskap och internationalitet är Pantaenius-gruppen specialiserat på tre försäkringsområden:

  • Båtförsäkring
  • Online Båtförsäkring
  • Företagsförsäkring

SRCC har ett eget avtal och en kontaktperson som är ansvarig för SRCCs medlemmar, se information under försäkringar.

 

E.M.E Bilservice AB

www.eme-bilservice.se/

Industrivägen 10, 734 51 Kolbäck

 

Robota AB

robota.se

Ritarslingan 9, 187 66 Täby

info@robota.se

Tel. 08-630 08 90

Robota AB är ett agentur- och grossistföretag med pumpar och VVS-produkter. Vi representerar ledande tillverkare såsom:

  • Ebara, Italien (centrifugalpumpar)
  • DP-Pumps, Holland (vertikala centrifugalpumpar)
  • Pentair, U.S.A. (pumpar och tryck-kärl)
  • Zenit, Italien (avloppspumpar)

Vi erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser inom vatten och avlopp. Flexibilitet vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder ”skräddarsydda” lösningar efter önskemål. Sedan 2006 ingår Robota AB i teknikhandelsbolaget Indutrade AB som är noterat på Stockholmsbörsen.