KlubbenÖvrigt

Var med och skapa årets års och loggbok!

Vi har ett mycket speciellt år bakom oss, då vi varken haft sociala aktiviteter eller andra arrangemang i vår fina klubb. Därför tänker vi istället satsa på att göra en års- / loggbok som innehåller klubbens årsredovisning, medlemsregister och annan information. Men för att göra boken rolig och intressant så ber vi dig som medlem vara med och bidra till såväl innehåll som utformning.

 Kort & gott så ber vi dig mejla bilder från båtåret 2020 med tillhörande text. Det kan vara allt från någonting du gjort med båten, en fin hamn, roliga storebromänniskor du träffat eller ett recept du vill dela med dig av. Se exemplet nedan.

Bildtext: Härliga yachter väntar förväntansfullt på att glida norrut från gästhamnen i Borgholm – Eskadern 2019. Det är sällan som Kalmarsund ligger så lugnt – vädrets makter visste att SRCC hade eskader just den här dagen.

Mejla bilden i så hög upplösning som möjligt, lägg till lite text – kortfattat några ord eller högst några meningar. Vi kommer att lägga in ett 50-tal bilder och texter. Alla som är med och bidrar blir även med i utlottningen av några fina flytjackor.

 Vi vill ha ditt bidrag senast nyårsafton!

Trevlig helg!

Styrelsen