AktivitetKlubben

SRCC i kurran!!!

Så farligt är det inte…, men nu vi ska träffas & ha kul tillsammans i det som har varit ett rysligt fängelse – Långholmen på söder i Stockholm!

Nu blir det fest!!!

Under covid-perioden har alla aktiviteter varit låsta – SRCC har självklart varit omdömesgilla & ansvarstagande men nu är det faktiskt dags att träffas och genomföra den 30-åriga jubileumsfest som var planerad hösten 2020. Vi kommer att träffas på Långholmens hotell för en ”minimässa” som övergår i middag & dans till häftiga 80-tals toner i Långholmens exklusiva festvåning. Vill du övernatta och njuta en hotellfrukost ”dan efter” på söndagen så finns det häftiga hotellrum i de gamla cellerna till bra pris.

Gissa om det kommer att bli drag – du som var med vid festnatten i Oxelösund på eskadern häromåret kommer att känna igen dig!

Under middagen kommer vi också att lotta ut priser till de som sänt in bidrag till loggboken (som av olika skäl ej blivit producerad). Bilderna kommer att publiceras på hemsidan. Har du inte möjlighet att vara med så får du ditt eventuella pris hemsänt.

När händer det?

Lördag 27 november  – På Långholmens (langholmen.se)

Minimässa                   15:00 – 17:30 (vi har egen bar öppen & intressanta SRCC-partners visar prylar & svarar på frågor)

Visning & historia      16:00 – 17:00 (du kommer till och med att få se den gamla giljotinen…)

Middag & dans          18:00 – 01:00 – klädsel tema svart & vitt – behöver inte vara randigt trots att vi  är i finkan – James Bond klädsel funkar också – pris till ”bäst klädda”!

Vad kostar det?

3- rätters meny inkl 2 halvflaska vin eller 2 glas öl 795 Sek per person, väljer du istället läsk eller bubbelvatten kostar det 695 Sek per person

Förrätt: Kryddsotad lax med ättiksmajonäs & gurka

Varmrätt: Tournedos med citron- & dillbakade morötter och ansjovissås

Dessert: Chocklad-cheesecake med kola, sockersalta Macadamianötter och sockerkaksflarn

Hotellrum i fängelsecell för 2 inkl frukost: Ca 1 400 per rum, du bokar hotellet själv på 08 – 720 85 00 och anger SRCC

SRCC sponsrar med välkomstdrink & underhållning!

Vi vill såklart vara med och anmäler oss via länken – först till kvar´n gäller – vi har 100 platser. Här anmäler du dig!

Varmt välkomna hälsar styrelsen SRCC