AktivitetKlubben

Säsongens mest maxade skidweekend!

Nu tar SRCC båten till backen igen !!

 

Äntligen så kommer den … en favorit i repris. 14 februari är det äntligen dags – ett skepp kommer lastat med skidåkare! Följ med oss norrut för en maxad weekend med härlig skidåkning, god mat, flytande after ski och 80-talsfest.

Vi lämnar Stockholm för vintersportsstaden Sundsvall och säsongens skidweekend. Festligheterna börjar redan när vi stiger ombord och fortsätter hela helgen. Väl framme i Sundsvall är det dags att spänna på sig pjäxorna för en heldag med Hälsinglands högsta fallhöjd i Hassela Ski Resort eller välja mellan längdskidor och mer citynära alternativ. Eller varför inte testa curling? Sundsvall är en riktigt vintersportspärla.

Efter en dag i backen drar vår flytande after ski igång med showbandet Duo Jag som lovar ordentligt med drag under pjäxorna! Vi bjuder också på 80-talsfest med Micke Syd, Lili & Susie och Ankie Bagger och massa mer! Plus allt annat härligt du kan göra ombord, som bad, sol, avslappning i vårt spa, njuta av säsongsbetonade middagar och shopping såklart.

Nu åker vi Storebro-gänget tillsammas så blir det gemenskap och båtåka + skidåkning.

Flytande after ski och 80-talsfest!

After ski och fullt drag under pjäxorna med superbandet Duo Jag och röj till partybandet No Limits. Festen fortsätter med 80-talsfest, ladda för alla de största hitsen! Lili & Susie uppträder med bl a ”Oh Mama”, ”Okey Okey”, ”Bara du och jag” för att nämna några, Micke Syd med hitlåtar från Gyllene Tider och Ankie Bagger med klassikerna ”People say it’s in the air” och ”Where were you last night”.

En riktig nostalgitrip – det kommer var omöjligt att sitta still även för trötta skidben

Det här var kul förra året, då var det första gången som Birka testade och vi var 38 SRCC medlemmar som var med. Det blev en väldigt lyckad och super uppskattad event. Nu har vi bokat SRCC platser för årets event den 14:e Februari. Det blir 80 tals tema och goda förutsättningar att bli vinterns roligaste event. Missa inte detta, utan häng med.

Anmälan:

Anmäl er direkt via mail till per.norgren@fuchs.com (Pelle på Lotta IV) senast 31/10 

Gå in på Birka’s hemsida https://www.birka.se/kryssningar/langkryssningar/ski-cruise för att titta på vilka alternativa aktiviteter som finns att välja mellan skidåkning Hassela, SPA och längdåkning etc.. Dessa aktiviteter bokar ni själva från Birka Cruises.

Priser:

Del i tvåbäddshytt  Seview eller Cabin Ekonomi

  • seaview      1-4 personer 4160 kr /kabin + 1045 för halvpension per vuxen eller 50% för barn
  • cabin standard                  3310 kr /kabin + 1045 för halvpension per vuxen eller 50% för barn

I priset ingår:

  • Halvpension (frukost/brunch och middagar exkl dryck)
  • After Ski, underhållning och aktiviteter ombord
  • Skidtransport

Kostnad för den aktivitet du väljer tillkommer (se deras hemsida)

Här kan ni läsa lite om förra årets skidresa med Storebroklubben och Birka Cruises.

Hoppas vi ses på båten!

 

 

Ansvarig för sidans innehåll: Per Norgren