PARTNERS

SRCC har ett antal partners där vi har skapat ett partneravtal bestående av annonser, redaktionella inslag och återkommande information. Gemensamt för våra partners är såklart att de gillar Storebrobåtar och oss medlemmar.

Intäkterna som dessa avtal ger är viktiga för SRCC och vår verksamhet. Självklart stöttar vi våra partners och köper tillbehör, reservdelar, reparationer och vinterförvaring från dem när vi har behov.

Driver du företag och vill bli partner till SRCC – kontakta partneransvarig eller någon i styrelsen för mer information.

Se även informationen om SRCCs förmånliga försäkringar och utbildningsmöjligheter.

Lista med SRCCs partners:

Marin Service och Underhåll AB

marinunderunderhall.se

Tel växel: +46 21 30 33 00 
info@marinunderhall.se

Marin Service och Underhåll är ett litet företag med stor flexibilitet med huvudsäte i Västerås och arbetsområde är i första hand mellansverige. Vi är specialiserade på Storebro båtar med Volvo Penta och Scania motorer. Vi har över 20-års erfarenhet av service, felsökning, kompressionsprov, reparationer, underhåll av motorer och drivlinor. Vi tillsammans med våra partners hjälper dig som SRCC-medlem med akuta uppdrag. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Vi arbetar även med stödbockar, propelleraxlar, axeltätningar, antivibrations system samt linjeringar (motor/backslag kopplad till propelleraxel). På motorsidan är det bränsle-, kyl-, olje samt elsystem.

Vi arbetar alltid med väl renommerat projektstyrnings program för ovan tjänster och när arbetet är genomfört får du en dokumentation på vad som är gjort. Du kan se planeringen i realtid, följa arbetet samt se när arbetet är klart via den elektroniska serviceboken där vi också lagar produktnummer på bränsle, olje, impellrar, remmar etc.

 

Malmön Boat Sales AB   

malmonsmarina.se

Hamnkapten tel. 0523-35842

Kontaktperson: Göran Johansson tel. 0705-874630

Växel: tel. 0523-351 99

Malmöns Marina är auktoriserad återförsäljare av Storebro, Nimbus, Cooper-yacht samt Ferrettigruppen. Vi tar emot försäljningsuppdrag av Storebro, Nimbus och liknande båtar samt bistår med besiktningar, förmånliga försäkringar och finansiering. Genom Marinan erbjuder vi även vinterförvaring i en stor uppvärmd båthall, samt har en sjömack, gästhamn och en förstklassig restaurang.

 

Storebro Trading AB

storebro.net

Tel: +46 492 306 20 | Mobile: +46 70 549 00 00
lennart.ivarsson@storebro.net

Sedan vi sålt vårt företag Storebro Bruks AB med dottern Storebro Royal Cruiser AB ville vi gärna behålla kontakten med våra tidigare kunder och vänner. När jag fick förfrågningar om att förmedla begagnade Storebrobåtar beslutade vi att göra detta på den nordeuropeiska marknaden, genom vårt företag Storebro Trading AB. Jag presenterar på hemsidan de båtar vi för tillfället har till förmedling. Jag hälsar dig välkommen att kontakta mig.

 

Ekengrens Glas

ekengrens.se

Vingåker tel. 0151-10442

Katrineholm tel. 0150-78270
info@ekengrens.se

Vi har övertagit Storebros lager av båtrutor till äldre modeller. Vi säljer båtglas och tillverkar även egendesignade aluminiumfönster. På hemsidan finns en modellista över Storebros äldre båtar. Förutom olika det har Ekengrens Glas: glas till uterum och altaner, bilglas, markiser och persienner med mera.

 

Gåshaga Marina & Marinmontage AB   

gashagamarina.se

Gåshagaleden 12, 181 03 Lidingö  

Tel. 08-446 28 48 & 070-757 77 87 

info@gashagamarina.se

Gåshaga Marina är ett fullservicevarv som erbjuder både sommarplatser och vinterförvaring, men framförallt ett totalt omhändertagande av din båt. Nära city och med stockholms skärgård runt hörnet har du tillgång till minutiös service, reperationer, installationer, båtförsäljning och restaurang.

 

Pagoldhs Ur AB

pagoldhs-ur.se/site

Butiker:

 • Hertig Johans Gata 14, 541 30 Skövde Tel: 0500-41 03 47
 • Elins Esplanad Köpmannagatan 3, 541 45 Skövde Tel: 0500-41 45 50
 • Pagoldhs ur AB Linköping Särnmarkshuset Tel. 0510-277036

Pagoldhs Ur har försett kunder med kvallitetsur och kvalitativ service sedan 1896. Vi har Skaraborgs största sortiment av klockor, vi har även en egen verkstad för fickur, väggur, golvur och armbandsur.

 

Brundins Dynor & Båtkapell AB

brundinskapell.se

Älvsbyvägen 31, 139 52 Värmdö

Tel. 08-571 688 44

Brundins dynor och båtkapell är det lilla kapellmakeriet som alltid ger det lilla extra för våra kunder. Vi arbetar med helhetslösningar för din motorbåt, segelbåt eller träbåt. Detta omfattar i första hand nytillverkning av båtkapell, sittbrunnskapell, vindskydd, hamnkapell, vinterkapell, biminitoppar, solskydd för träbåtar eller teakdäck, huvar för skydd av utombordare, ankarspel, vinschar, sprayhoods samt nytillverkning av dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Vi tillhandahåller även kapelltvätt och lagning av kapell.

 

Pantaenius AB

pantaenius.se

Pantaenius förmedlar försäkringar sedan 1899. Med kunskap och internationalitet är Pantaenius-gruppen specialiserat på tre försäkringsområden:

 • Båtförsäkring
 • Online Båtförsäkring
 • Företagsförsäkring

SRCC har ett eget avtal och en kontaktperson som är ansvarig för SRCCs medlemmar, se information under försäkringar.

 

IMD AB (Industry & Marin Diesel)

Imd.se

Verkstadsgatan 14, 671 34 Arvika

Tel. 0570-123 05 

info@imd.se

Vi säljer FPT Iveco och Volvo Penta motorer, nya, utbytes och renoverade. Hos oss finns alltid ett stort lager med motorer för omedelbar leverans.  I vårt lager finns många intressanta reservdelar som vev- och kamaxlar, topplock, motorblock, vevstakar, etc. Vi kan leverera både nya och begagnade originaldelar till förmånliga priser. Vår firma kan även erbjuda:

 • Renovering av Er motor. Vi lämnar naturligtvis 1 års garanti. (Även renovering av andra fabrikat).
 • Installationsarbeten
 • Service – vi har tillverkarnas datorer för motordiagnos.
 • Hög servicemålsättning och svarar direkt på telefon: 0570-123 05

 

Vindö Marin AB

vindomarin.se

Vindöbron 424, 473 91 Henån

Tel. 0304-392 90

Båtvarv med vinterförvaring och fullservice. På Vindö Marin båtvarv har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år. När du lämnar din båt till vårt båtvarv för vinterförvaring så får du samtidigt tillgång till hela vårt fullserviceprogram. Här kan du välja de delar som är nödvändiga just för din båt. Oavsett om detta bara handlar om konservering eller mer övergripande underhåll eller reparationer, så kan du räkna med att du får en flygande start på nästa båtsäsong. På Vindö Marin har vi en hög egen kapacitet avseende förvaring, produktion av trä- och plastarbeten, rekonditionering, lackning, riggarbeten samt mekanik- och elarbeten.

 

Robota AB

robota.se

Ritarslingan 9, 187 66 Täby

info@robota.se

Tel. 08-630 08 90

Robota AB är ett agentur- och grossistföretag med pumpar och VVS-produkter. Vi representerar ledande tillverkare såsom:

 • Ebara, Italien (centrifugalpumpar)
 • DP-Pumps, Holland (vertikala centrifugalpumpar)
 • Pentair, U.S.A. (pumpar och tryck-kärl)
 • Zenit, Italien (avloppspumpar)

Vi erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser inom vatten och avlopp. Flexibilitet vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder ”skräddarsydda” lösningar efter önskemål. Sedan 2006 ingår Robota AB i teknikhandelsbolaget Indutrade AB som är noterat på Stockholmsbörsen.

 

 

 

Ansvarig för sidans innehåll: Per Norgren