Uncategorized

En julhälsning

Vi vill börja med att tacka er all för 2020! Det finaste och starkaste vi har inom klubben är vår gemenskap. En gemenskapen som byggts upp kring vårat gemensamma intresse för våra fantastiska Storebrobåtar, samt båtlivet och skärgården i stort. Vår fantastiska klubb startade 1990 och fyllde i år 30 år. Vi har fortfarande några familjer i klubben som var med och startade klubben, många som varit med under större delen av dessa år och slutligen kan vi konstater att flera av våra barn och ungdomar har vuxit upp inom klubben.

2020 blev dock inte alls så som klubben planerat och det blev nog inte så som någon hade planerat pågrund av rådande pandemi. Klibbens jubileumsfest, eskadern på Åland och alla andra planerade aktiviteter tog vi ganska tidigt ett beslut om att ställa in, på grund av osäkerheten kring hur pandemin skulle utvecklas. Men, vi konstaterar att som båtägare och speciellt som Storebroägare har vi haft en fantstisk fördel då vi med våra båtar kunna vara ute på sjön och haft ett bekvämt och säkert båtliv ute i skärgården. Många av oss har fortfarande träffats ute på Jolpen, där det inte arrangerats några aktiviteter, men funnits fantastiska möjligheter att umgås med varandra på ett säkert sätt. Vi har också kunnat se att flera olika mini eskadrar av vänner inom klubben följts åt ute i skärgården under sommaren, så det är härligt att se att gemenskapen ändå funnits under detta annorlunda år.

Nu är vi inne i årets andra båtsäsongen, som jag brukar säga. Det är den tid på året då vi sköter om våra Storebrobåtar och vårdar dem ömt. Kanske blir det en eller två klappar under granen imorgon som är till båten. Detta är också en fin och mysig säsong, då sommarens drömmar och planerer sätts i verk. Och även om dygnet fortfarande har väldigt många mörka timmar, så kom ihåg att det redan har vänt och nu blir lite ljusare för varje dag. Så nu börjar det bli dags att ta tag i alla planerade projekt, för snart är det sjösättning igen och då hoppas jag att vi alla ses ute på sjön igen!

Vi i styrelsen vill avsluta denna lilla hälsning med att önska era alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2021!

 

På styrelsens vägnar,

Veronika Eriksson, SRCC Ordförande