Uncategorized

Covid 19 pandemin fortsätter påverka klubbens verksamhet.

Årets planerade aktiviteter ställs in p.g.a. pandemin

Tyvärr måste vi informera att styrelsen har fattat ett beslut om att vi ställer in alla för tillfället planerade aktiviteter inom klubben. Det kommer att vara väldigt svårt att genomföra dem och samtidigt begränsa dem till max 50 personer. Redan tidigare har vi ställt in vissa aktiviteter och andra har vi lite hoppfullt flyttat fram. Naturligtvis känns detta mycket tråkigt, speciellt eftersom vår fantastiska klubb i år fyller 30 år, vilket vi hade tänkt fira på flera olika sätt. Så med detta sagt ställer vi bland annat in helgens Boulekväll, midsommarfirandet på Jolpen och 30 års festen i Vaxholm.

Men, vi kommer naturligtvis att fira att vår fantastiska klubb som nu hunnit vara verksam i 30 år och under den tiden har spridit glädje och gemenskap, samt intresse och kunskap kring våra fina båtar. Men vi kommer att vänta och se om det kan bli senare i vinter eller rent av under nästa år. Men naturligtvis ska det firas!

Vi har andra mer digitala ideér som vi tittar på, t.ex. funderar vi på någon form av digitala after works, med intressanta föreläsningar. Vi får se vad vi mer kan göra för att fortsätta verka enligt föreningens målsättning, på ett ansvarsfullt sätt under rådande pandemi. Har ni några bra ideér så är ni mer än välkomna att hör gärna av er!

Jolpen är och kommer att fortsätta vara öppen för oss alla som vanligt, även om vi inte kommer att arrangerar olika aktiviteter på ön. Där förväntar vi oss att alla besökare utan problem har möjlighet att hålla det fysiska avstånd som rekommenderas av Folkhälsomyndigheten och på så sätt kan visa respekt för andra på ön och ta eget ansvar. Vi känner att vi alla under rådande omständigheter är lyckligt lottade som har våra fantastiska båtar och skärgården att tillbringa vår ledighet på.

Vi önskar er alla en riktigt fin båtsäsong och hoppas att vi ses på sjön.

Häsningar, styrelsen