AktivitetEskadernKlubben

2020 Nu kör vi…

Så är vi då äntligen igång med planeringen för 2020, ett år då vår fantastiska klubb fyller 30 år!

Ikväll har vi haft årets första styrelsemöte och det finns massor att planera för, men dagens möte hade framförallt 3 viktiga punkter på agendan. Dagens första punkt var ett besök av klubbens valberedning, som består av Lena Engelmark och Johan Moss. Lena och Johan har under de senaste månaderna ägnat många timmar till att prata med sittande styrelses ledamöten och många andra medlemmar i klubben, för att till sist komma fram till ”valberedningens förslag till vallista, som de redan ikväll framlade till styrelsen”. Så som det heter i våra stadgar, vilket ska göras minst 1 månad innan årsmötet.

Kvällens andra stora punkt var egentligen ett redaktionsmöte, där vi såg över vilket material som är klart och vad som fattas till SRCCs årsbok för 2019. Då nästan allt material var klart kan vi snart lämna över materialet till Elisabeth. Hon kommer hjälpa oss att sätta ihop årets årsbok, precis som hon gjorde förra året och innan dess massor av SRCCs klubbtidningar.

Dagen sista stora punkt var årets eskader och nu gissar jag att flera av er blir riktigt intresserade och undrar vart den ska gå i år. Jag kan redan nu avslöja att planen är att den kommer att gå på Åland, men innan vi avslöjar vilka hamnar och spikar Åland kommer Micke Friberg åka över kommande helg för att besöka de tilltänkta hamnarna. Så om ni har lite mer tålamod, kommer vi snart kunna spika och meddela hur eskadern kommer att gå. Men som vanligt kan ni redan nu boka in vecka 30 i era kalendrar.

Förutom detta, kan jag berätta att klubbens årsmöte som vanligt blir på Älvsjömässan under ”Allt för sjön mässan”, på lördagen den 14 mars. Vi kommer även i år bjuda in till en middag med möjligheter till aktiviteter på kvällen. Så bor ni inte i Stockholm finns det flera skäl att planera en resa dit denna dag och för oss alla att boka in datumet i kalendern.

När jag ändå är i farten tänker jag passa på att ge er ett sista datum att boka in i kalendern… För den 16 maj har vi bokat hamnen i Vaxholm, 120 platser i stora matsalen på Vaxholms hotell, samt 10 dubbelrum. Ja för då kan vi inte vänta längre, utan det är dags att fira att vår fantastiskt fina klubb med de trevligaste medlemmarna man kan ha enligt oss, fyller 30 år! Grattis till oss alla, säger jag redan nu! Och naturligtvis kommer vi att återkomma under året med en lite längre berättelse om vad som hänt under dessa 30 år, här på hemsidan.

Slutligen vill jag och hela styrelsen önska er en god fortsättning på det nya året! Vi ser fram emot att dela detta år tillsammans med er och önskar er alla ett riktigt härligt båtår!

 

 

Ansvarig för sidans innehåll: Veronika Ericsson